İlker Yasin Hürriyet Bizimle’de

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde YouTube’da yayınlanan Hürriyet Bizimle programının bu haftaki bölümüne konuk olan İlker Yasin, futbol dünyası hakkındaki soruları yanıtladı.

 

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’nin konuğu Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı İlker Yasin oldu. Yasin, futbol dünyasındaki büyük mücadeleye ve şampiyonluğa dair önemli yorumlarda bulundu. 

Spor dünyasının duayen ismi İlker Yasin, Trabzon’da tüm kentin şampiyonluk beklentisi olduğundan bahsederek, takımla ilgili “Kadroda birkaç eksik var ama tamamlanırsa kimse rakip olamaz” dedi. Bahçeşehir’in şampiyonluk ihtimalini de değerlendiren Yasin, “Farkı kapatıp, üste çıkması Trabzonspor’un performansına bağlı” diye konuştu. 

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü hakkında yorum yapan İlker Yasin, “Fenerbahçe’nin teknik adamının bir Türk futbolcu olmasını arzu etmem. Bilginizin futbolla sınırlı olması teknik adam olmak için yeterli değil. Fenerbahçe’ye çok fonksiyonlu bir teknik adam gerekiyor” dedi. Beşiktaş’ın da teknik direktör arayışında olduğunu vırgulayan Yasin, “Beşiktaş bu sene kaybetmiş olabilir ama önümüzdeki sezon için şimdiden teknik adam değiştirmeli” yorumunda bulundu. İlker Yasin yayında Galatasaray ve Fatih Terim hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın