İddiaya göre G. Fürth, Schalke ve Freiburg tarafından

İddiaya göre G. Fürth, Schalke ve Freiburg tarafından yargılanan Valmir Veliu için acele etmek isteyen siyah beyazlılar, oyuncunun menajeri Rahman Kıçe ile iletişime geçerken, Fatih Terim de Arda Turan’ı teknik heyete eklemek istedi. değerlendirildi.

FATİH TERİM’den yönetime, ellerinize sağlık

Galatasaray’ın, Galatasaray’da Fransız takımı ve milli takım peşinde koşan Kerem Aktürkoğlu’nu astronomic ganobet bir ücret karşılığında satmaya hazırlandığı bildiriliyor.Valmir’in arkasında bu da var.Yeni yıldızları Wei Liu’nun yaratmasının arkasında. Verdiği mesajın “korunduğunu” vurgulayın.

“En iyi Kosova”

“Ülkenin 1 numarası” olarak bilinen dripling, İsviçre takımıyla yaptığı hazırlık maçında 34.1 km/s hıza ulaştı.Bu veri, onu dünya futbolunun en hızlı 10 oyuncusundan biri yapmak için yeterli. Meksika’da yapılan bir rapor.Bir araştırma. Hız konusunda Ronaldo’yu (33.6) ve Messi’yi (32.5) yenen süper dehanın Ocak ayında Süper Lig’e gelmesi beklense de baş antrenör Rahman Kıçe’nin şimdiden neler sağlanacağını değerlendirdiği aktarılıyor. en doğru sonuç.

Sivasspor’da Sefa Yılmaz şoku

Sivasspor’da Süper Lig takımlarından Sefa Yılmaz şok oldu. 31 yaşındaki komando bu hafta antrenman sırasında ganobet giriş yaralandı ve sol ayak bileği ve incik çevresindeki yumuşak dokuda yırtık bulundu. Yoğun ödemi de olan bu futbolcu, en az 6 hafta içinde hazır olmayı planlıyor.

Bu Haberi Paylaşın