İç transferlere de değinerek

İç transferlere de değinerek, “Faysal Farr çok iyi bir oyuncu. Oturup hocayla konuştuğumuzda net bir karar vereceğiz ve kalmasını istiyoruz. Guttas da aynısı doğru. Devam edebiliriz. Yıldız transferi yok dedik ama oyuncularımız milli takım formaları için ter döken insanlar. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. “İfadesini kullandık.

Rıza’nın kredisi kolay kolay tükenmez.

Aydın, teknik direktör Rıza Çalımbay’a da değinerek, “Hocamızla uyum içerisindeyiz. Hocamız bizden şikayet etmiyor, hocamızdan şikayet etmiyoruz. İstemediği oyuncuları ganobet transfer etmedik. Hocanın her zaman arkasındayız. , Güven ona. Onun sayesinde bizi yarı yolda bırakmadı. Bir zamanlar Rıza hoca Sivas’ın oğluydu ve bizi iki kez Avrupa’ya götürdü. Dolayısıyla bizim için Rıza’nın kredisi hemen tükenmez” dedi.

Forum benim aşkım

Aiden ayrıca tribünlerden de bahsetti. “Açıkçası tribünlerde durmayı tercih ederim. Menajer olmasam da her zaman gitmek istediğim yer forum, yani forum benim aşkım.” dedi.

Sosyal medya için gerekenleri yapacağız.

Son olarak Serkan Aydın, geçtiğimiz hafta Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında rakip takımın eski logosunun ganobet giriş kullanıldığını hatırlatarak bu konuda gerekli tedbirleri alacaklarını belirtti. Entelektüel; “Sosyal medya hesaplarımızın kullanımıyla ilgili taraftarlarımızın şikayetleri varsa bu konuda gerekli önlemleri alacağız. Not aldım” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu Haberi Paylaşın