HP, Yeni RTX 30 Serisi Grafik Seçeneklerini Duyurdu

HP, oyun deneyimlerini dönüştüren bir kablosuz ekosistem sunmak için OMEN Komuta Merkezi entegrasyonuyla Warp Kablosuz Teknolojisine sahip yeni OMEN aksesuarlarını piyasaya sürdü.

Şirket ayrıca, NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’ları OMEN 30L Masaüstü bilgisayarına ekleyerek kullanıcılara birinci sınıf oyun deneyimleri için ihtiyaç duydukları özgürlük ve esnekliği sağlıyor.

Kablosuz aksesuarlar, dünyaca ünlü patenci Tony Hawk’ın 8 kişilik Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 turnuvasına ev sahipliği yaptığı OMEN Underground’da sergilenecek.

Bu benzeri görülmemiş zamanlarda, insanlar evde eğlenmek için yeni yollar keşfetmek ve zihinsel esenlik bulmak için daha fazla zaman harcadıkça oyun avantajlarının kilidi açılıyor.

PC oyuncuları haftada ortalama dört saat veya daha fazla oyun harcıyorlar. Bu, günümüzün oyuncuları oyun alanlarını düzenli hale getirirken tüm gün bozulmamış gecikme süresiyle oynama gücü sunan yeni, güçlü aksesuarlar aramaya itiyor.

Kablo yönetimi, temiz bir masa istedikleri için çoğu oyuncu için ciddi bir sorundur.

HP, kusursuz ses, kablosuz kablo gücü ve uzun süreli oyun deneyimi için Warp Kablosuz Teknolojisine sahip OMEN Frekanslı Kablosuz Kulaklık, OMEN Vektör Kablosuz Fare ve OMEN Spacer Kablosuz TKL Klavye olmak üzere yeni bir kablosuz aksesuar portföyü tasarladı.

2.4 GHz bağlantı teknolojisi ile Warp Kablosuz Teknolojisinden yararlanan oyuncular, güvenli, OMEN ekosistemi içinde esnek ve sürükleyici kablosuz deneyimler elde ediyor.

Yeni kablosuz aksesuarları bir NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU içeren bir OMEN 30L Masaüstü ile eşleştirerek, kablosuz ve güçlü oyun bir sonraki seviyeye taşıyor.

Bu Haberi Paylaşın