Hibiskür Alışveriş Adımları Nelerdir?

İnternet üzerinden sipariş vermek yani ürün talep etmek oldukça kolay ve hızlı bir yoldur. Çünkü hibiskür sadece internet erişiminizin olması yeterlidir. Akıllı telefon, tablet ve ya bilgisayarlarınızdan tek tıkla evinizden, ofisinizden ve dilediğiniz her yerden sitelere ulaşabilir ve işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Resmi satış sitemizde de tüm adımlar pratik bir biçimde ilerlemektedir. Sipariş verirken adınız, soyadınız, adresiniz için doğru, eksiksiz, güncel olarak verilerinizi ilgili alanlara giriniz. Sipariş aşamasından sonra aynı gün kargo süreci başlar ve teslimat ile sorunsuzca tamamlanır. Orijinal ürün temin etmek resmi satış sitemizin üstün hizmet anlayışı ile oldukça kolaydır.

Online Ödeme Şekli

Ürün ödemesi önemli ve neredeyse son adımlardan biridir. Ödeme yaparak sanal olarak başlattığınız hibiskür nedir alış verişi gerçek ürün sahibi olmakla tamamlamış olursunuz. Resmi satış sitemizde online ödeme şekli de değerli müşterilerimize bir seçenek olarak sunulmaktadır. İnternet bankacılığı ile EFT ve ya havale yapabilirsiniz. İsterseniz kargo teslimatı sırasında kapıda ödeme de yapabilirsiniz.

Kargo Ne Zaman Elime Ulaşır?

İnternet alış verişlerinde genellikle en çok soru sorulan ve takip edilen kısım kargo süreci ile ilgilidir. Çünkü müşteriler bir an önce gerçek ürünlerine kavuşmak istemektedir. Bunun için kaliteli isimler ile çalışmaktayız. Aras Kargo, MNG Kargo ve ya PTT Kargo gibi alternatiflerden birini seçebilirsiniz. Paketiniz birle iki iş günü arasında elinizde olmaktadır.

İçindekiler ve Kullanım Şekli

Ürün içinde bitki, bitki özleri, suları kullanılmaktadır. Kullanımı da oldukça kolay ve pratiktir. Sabah ve ya akşam yemeklerinizden önce kullanabilirsiniz. Suyunuzun ya da yoğurdunuzun içine karıştırarak hazırlayabilirsiniz. Kullanım için önerilen dozu aşmayınız. Kullanım sırasında oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta kullanımı derhal bırakınız ve bir hekimden destek alınız. İçinde maydanoz, biberiye C vitamini, enginar çiçeği, acı çehre tohumu, hibisküs çiçeği özü anti oksidan, fulya çiçeği bulunmaktadır.

Fiyat Bilgisi

30 günlük ürün 99 tl + 10 tl kargo ücreti, 60 günlük ürün 189 tl + ücretsiz kargo, 90 günlük ürün 259 tl + ücretsiz kargo olarak satıştadır.

Bu Haberi Paylaşın