Hes Kablo Kayserispor’dan gövde gösterisi

Hes Kablo Kayserispor bugün basın toplantısı düzenleyerek yeni futbolcularını tanıttı.

Hes Kablo Kayserispor resmi internet sitesi konuyla ilgi bir makale hazırladı.

Makale şöyle:

“Hes Kablo Kayserispor’umuz 2020-2021 sezonu kapsamında transfer ettiği futbolculara sağlık sponsorumuz Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde yapmış olduğu sağlık kontrolünün ardından, bugün tesislerimizde bir imza töreni düzenledi.

Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı, değerli yönetim kurulu üyelerimiz ve basın mensuplarının katıldığı imza töreninde bu yaz döneminde transfer ettiğimiz futbolcular, yeni sezon formalarımız ile kendilerini takımımıza bağlayan sözleşmelere imza attılar.

İngiltere Premier Liginde Tottenham, Everton takımlarında uzun yıllar başarıyla forma giymis futbolcu Aaron Lennon ile 2 yıl, geçtiğimiz sezon Fransa liginde forma giyen Harrison Manzala ile 2 yıl, Yunanistan Panathinaikos takımından Dimitrios Kolovetsios ile 2 yıl, Portekiz Ligi Boavista takımından Yaw Ackah ile 3 yıl, Makedonya Ligi Vardar takımından Daniel Avramovski ile 3 yıl, Medipol Başakşehir’den Joseph Attamah ile 3 yıl, Kasımpaşa’dan İlhan Depe ile 2 yıl, Gaziantep FK’dan Muğdat Çelik ile 1 yıl ve son olarak Sco Angers takımından Wilfried Kanga ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Futbolcularımız Pedro Henrique ve Gustavo Campanharo’nun sözleşmeleri 2023 yılına kadar uzatılmıştır. Kalecimiz Silviu Lung’un sözleşmesi ise 2022 yılına kadar uzatılmıştır.

İmzaların futbolcularımıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bu Haberi Paylaşın