Her Gün Daha İyiye Gidiyor Dedi

Sonunda Gomis, “Galatasaray’daki bir sonraki seferim hep kazansın. Beni Galatasaray’da oynamaya layık bir oyuncu yap” dedi.

Küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor, 37. haftada Sivasspor’u konuk ediyor. Bu sayıyla son iç saha maçını oynayan Karadeniz, 22 yaşında Tyler Boyd ile liderliği ele geçirmesine rağmen liderliğini koruyamadı. 31 yaşında Erdoğan Yeşilyurt ile berabere kalan Yiğidolar, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve Fredrik Ulvestad 75 yaşında bir gol kaydetti.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, 90 dakika sonra düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, amaçlarının son maçı oynamak ve hayatını gelecek sezon için plan ve projelere adamak olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

“Kazanmak istedik ama olmadı. Hedefimiz son oyunu oynayarak gelecek yıl için planlarımızı ve projelerimizi hayata geçirmekti. Başkanla ihtiyaç duyulan bahis siteleri çeşitli organizasyonlar ve neler yapmamız gerektiği hakkında konuştuk. Yap.Umarım yakında Uygulama olur.Söylenecek bir şey yok çünkü bazı oyuncuların sonunda kontratları var.Sabo çok iyi bir guru.Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.Son maçtan sonra genel bir kanaat veya değerlendirme yapmak gerekiyor. ”

Galatasaray maçı 3-2 kazandı. Nihat Kahveci, Galatasaray – Adana Demirspor maçının ardından TRT Spor’a açıklamalarda bulundu ve Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: “Ayhan hocanın açıklamasını dinledim. Ayhan hoca, ‘Arda ile görüştüm, futbolcudan ayrılma ihtimali var’ dedi. Futbolu bırakmaya karar verirse bugün sahada Arda’nın başına geçmeli. Bence öyle. açık tutulmalı.Arda bugün futbolu bıraksa da Arda oynamasa ben Arda’ya büyük hata derim.Son performansını eleştiririz, diyelim ki eski Arda sahada, diyelim ki Türkiye’ye geldi ve yapamadı.

Bu Haberi Paylaşın