Hakem maça Fenerbahçe puan kaybetsin diye çıkmış

SERDAR ALİ ÇELİKLER (HABERTÜRK) – Maçın 54. dakikasına kadar bir maç oynandı ki onu daha sonra yorumlayacağım.

54’den itibaren Fenerbahçe’ye karşı Ali Palabıyık ve onu bu cürete iten MHK’nın mücadelesi başladı.

Bu kötü niyetli, bu zaten maçın başından beri Fenerbahçeli oyunculara fırça atan, “Buranın hakemi benim” triplerinde olan bu adam, Fenerbahçe’ye karşı içeride berbat yönettiği G.Saray maçından sonra tavır geliştirdi.

Ben bunca yıldır maç seyrediyorum. Kötü hakem ile kötü niyetli hakemi anlarım. Ali Palabıyık bu maça F.Bahçe puan kaybetsin diye çıkmıştı.

Serdar Tatlı MHK’sı açıkça algılardan etkilenmiş. İsmi Metin Oktay’dan gelen hakem atama komitesi başkanı Metin Tokat ve Serdar Tatlı MHK’sı acilen kendine gelmeli.

Ahmet Çakar’a faal bir hakemin bariz bir şekilde “F.Bahçe aleyhine çalıyoruz” açıklaması hala soruşturulmadı. 54. dakikadan sonrası için Erol Bulut’a tek eleştirim Cisse’yi daha evvel çıkarması gerektiğidir.

Cisse iyi bir futbolcu değil. Top tutamıyor, pas veremiyor oyuna katkısı sıfır. Ceza alanı içinde etkili bir golcü. Erol Bulut’un bu özelliğini değiştirmesi gerek. Anadolu takımı kafasını bırakmalı. Thiam’ı erken alsa, “pas oyununa dönelim” dese bu kadar baskı yemezdi.

MEHMET DEMİRKOL (FANATİK) – Beşiktaş maçındaki çok kötü oyun ve sonuçtan sonra gelen galibiyet önemli.

İlk yarıda sadece Caner’in servislerinden oyun 4’e 5’e gidebilirdi, bu doğru. Türkiye’de hiç çıkmayan tarzda bir itiraz sarı kartından Serdar Aziz’in atılışı da takımı etkiledi.

Buna da itiraz yok. Ancak ne olursa olsun 2-0 önde şampiyonluk adayı bir Fenerbahçe, lig 20.’sine karşı 10 kişi de olsa pas yaparak oyunu soğutabilmeli.

Oyunu kalesinden uzağa taşıyabilmeli. Elinde Sosa, Caner, Gökhan, Ozan, Pelkas, Cisse, Valencia vs vs. varken pas dizileri oluşturabilmeli. Bu yetenek ve tecrübe seviyesindeki bir takım 40 dakika bu kadar mahkum oynamamalı.

Fenerbahçe 10 pas ve üstü dizilerde ligin 14.’sü. İki pas yaptıktan sonra hemen topu karambole vuruyorlar. Bir şekilde top ileri çıkarıldığında ise orta yapılıyor. Erol Bulut’un yeni alternatifler bulması şart. Bu kadar kolay top kaybedilmez.

Bu Haberi Paylaşın