Haftasında Galatasaray

Evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, son Medipol Başakşehir maçında 11 maça çıkarak Adana’da 4 değişiklik yaptı.

Rapids; Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyalı, Cicaldau ve Mustafa Muhammed’in yerine Marcao, Erick Pulgar, Halil Dervişoğlu ve Bafetimbi Gomis’i atadı.

Galatasaray’da Alpaslan Öztürk ve Omar Elabdellaoui sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Sarı-kırmızılı takımın yanı sıra Arda Turan, Inaki Pena ve Olympio Morutan da kadroya alınmadı.

Beşiktaş, Premier Lig’in 37. haftasında Göztepe’yi konuk ediyor.

Karşılaşma konuk ekip Beşiktaş’ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. TRT Spor’da Nihat Kahveci, Göztepe – Beşiktaş maçının ardından değerlendirmede bulundu ve Emre Alim’e açıklama yaptı.

Nihat Kahveci: “Dokuz oyuncuyla oynadığınızda fedakarlık, arkadaşlar arasındaki farkı kapatma, son dakikaya koşma, sahada son damla ter bırakma ve kaleci performansı olur. Bugün Emre Alim, Çok iyi oldu Ersing yokken, “Ben bu kalede oynayabilirim. “Bugün, Emre ve Elsing’in ilk çıkış yaptıklarında aynı özgüvene sahip olduklarını düşünüyorum.”

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, 37. haftadaki Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, Premier Lig’den küme etrabet düşmesinin kesin olduğunu söyledi.

Karadeniz ekibiyle geleceğinden bahseden tecrübeli teknik adam, önümüzdeki sezon için plan yaptıklarını ve aksilik olmazsa önümüzdeki yıl kadroda ilk kez forma giyeceğini söyledi.

Bülent Korkmaz’ın açıklaması şöyle:

“Gelecek için tüm plan, proje ve organizasyona karar verdik. Bu yıl için bir planımız var. Bir şeyler ters giderse, önümüzdeki dönemde Çaykur Rizespor’u başlatırım.”

Bu Haberi Paylaşın