Hacamat İle Büyü Yapıldığını Anlamak

Hacamat İle Büyü Yapıldığını Anlamanın Yolları

Peygamberimiz zamanından günümüze gelen hacamatla büyü nasıl anlaşılır sorusunu incelemeye çalışalım. Aslında bir kişiye büyü yapıldığını anlamanın en temel yolu bakımdan geçer. Bütün büyüler kişiye özel bakım yapılarak görülebilir ve müdahale edilir. Ancak bazı durumlarda büyü yapılışı esnasında kişinin belli vücut bölgeleri hedef alınır ve o yerlere görünmeyen varlıkların yerleşmesi amaçlanır. Bu varlıklar kişinin yaşam enerjisini emerek onu hayattan koparacak ya da onun hayatî rutinlerine engel olacak kötü ruhlardır. Yani aslına bakarsanız hacamat ile büyü yapıldığını anlamak değil de büyü etkilerinden kurtulma ritüeli olarak hacamat tercih edilir.

Gerek tedavi gerekse musallat benzeri durumlardan kurtulmak amacıyla yaptırılan hacamat vücudun pek çok bölgesine uygulanabilir. Büyü ile görevlendirilen kötü varlık, kişi vücudunun büyüde belirtilen yerlerine hükmeder. Orada kılcal damarların arasında, kişinin kanındaki enerjilerden beslenerek yaşamını sürdürür. Birey, bu musallat etkisindeyken şu tür belirtilerden şikayet eder:

  • Karıncalanma ve uyuşma hissi: Vücudun hemen her bölgesinde olurken genelde el ve ayaklarda daha hissedilebilirdir.
  • Geceleri karabasan görerek uyanmak ve rüyalarda düşman simgeleyeni olarak kedi, yılan ve köpek gibi canlılar görmek
  • Boncuk boncuk ter atma deyiminin yaşanması
  • Agresif yapı
  • Sindirim, yeme bozuklukları vs.

Bu ve bunun gibi birçok belirti doktor muayenesinde psikolojik bir rahatsızlık olarak karşımıza çıkar. Eğer hacamat ile büyü nasıl anlaşılır sorusunu merak ediyorsanız, bu belirtilerin sebebinin o habis ruhlar olduğuna kanaat getirebiliriz.

Büyü Bozarken Hacamattan Nasıl Faydalanılır?

Büyü bozarken birçok farklı işlem uygulanabilir. Bu işlemler size yardımcı olacak olan medyumun ilmine göre şekillenir. Aynı zamanda hacamat ile büyü bozdurma işleminin her büyüde uygulanmadığını bilmeniz gerekir. Hacamat yalnızca habis bir ruhun kişi vücudunu istila etmesi halinde kullanılır. Örneğin: Aşık cin, ölüm musallatı, vesvese veren ruh ve nazar ya da kıskançlık amaçlı çalışan kötü ruhları buna örnek gösterebiliriz.

Özel şırıngalarla kişi vücudundan, özel tekniklerle çekilen kirli kan kendinden beslenen kötü ruhun da rahatsız olmasını sağlar. Kişi bu işlem sırasında baygınlık geçirebilir ya da yaşadığı acıya, duygusal değişimlere tahammül edemez bir şekilde davranabilir. Kriz yönetimine hakim bir medyum eşliğinde hacamat ile büyüden kurtulma sürecini yönetebilirsiniz. Hacamat tedavisi sırasında hocaya tek başınıza gitmemeli, yakın aile bireylerinden birinin de desteğini almalısınız. Çünkü işlem sonrası halsizlik görülmesi muhtemeldir.

Hacamat Sonrası Büyüden Kurtulan Kişi Ne Hisseder?

Hacamat ile büyü bozma işlemi sonrasında kişide mükemmel bir rahatlama görülür. Ruhunu sıkan vesvese halinden kurtulur ve aynı zamanda bedeninde de bir arınma hisseder. Birçok kötü etkiden kurtulmanın yanında hacamatla büyü yapıldığını anlamak değil, aslında yapılan ve musallat etkisi olan bir büyü varsa buna bozumda katkıda bulunmak amacıyla bu uygulamanın kullanıldığını anlatmaya çalıştık. Vücuttaki habis ruh, kötü enerji ve kirli kan atılırken kişideki o rahatlama hissinin tabiri edilemeyecek kadar muhteşemdir.

Hacamat sonrası kişide şu tür belirtiler görülebilir:

  • Pozitiflik
  • Enerjik olma hali
  • Hacamat öncesi görülen belirtilerin ortadan kaybolması
  • Tıbbın gördüğü psikolojik vaka hallerinin ortadan kaybolması

Bu belirtileri gözlemlemek için uzman eşliğinde hacamat yaptırmalısınız. Çünkü vücudunuzdan alınacak olan kirli kanın nerede biriktiği veya operasyonun hem steril hem sağlıklı olması için neler yapılmasının doğru olduğu konusunda yalnızca ehil kişiler bilgi sahibi olabilirler. Bu sayede hacamat ile büyü nasıl anlaşılır konusunda da uzman sizi bilgilendirerek gerek duyarsa detaylı bir bakım da yapabilir. Hacamat bir bakım türü değildir, sadece etkiden kurtulmanız adına yapılan bir uygulama olarak bilinir.

Bu Haberi Paylaşın