GZT Giresunspor, adını Süper Lig’e yazdırdı

Albayrak Medya markalarından GZT ile isim sponsorluğu anlaşması yapan TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor, adını Süper Lig’e yazdırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig lideri GZT Giresunspor, Tuzlaspor karşısında Eren Tozlu ve Ibrahima Balde’nin golleriyle üç puanı hanesine yazdırarak puanını 70 yaptı. Lider Adana Demirspor’un ardından averajla ikinci sıradaki yerini koruyan GZT Giresunspor, 44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktı.

“GZT GİRESUNSPOR’U TEBRİK EDİYORUZ”

Bu önemli başarıyla gururlandıklarını dile getiren Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca, “44 yılın ardından GZT olarak ilk defa isim sponsoru olduğumuz Giresunspor’u başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Daha büyük başarılara imza atacağız demiştik ve atmaya devam ediyoruz. Yeni medya alanında dijital yayıncılık yapan GZT’nin genç ve yüksek enerjisinin katkısına inanıyoruz. Süper Lig’de GZT Giresunspor’un daha büyük başarılara imza atacağından hiç şüphemiz yok. Biz de hem GZT olarak hem de Albayrak Medya Grubu’nun tüm diğer markaları olarak GZT Giresunspor’un marka bilinirliğini artırılması ve daha görünür olması için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. GZT-Giresunspor kardeşliğinin güzel sonuçlara gebe olduğunu söylemiştik, bu başarının hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaşın