Gorgon Genişlemesindeki Tehlike

Private Division ve Obsidian Entertainment, eleştirmenlerce beğenilen, kara mizah dolu bilim kurgu RPG’nin anlatı odaklı ilk genişlemesi olan The Outer Worlds: Peril on Gorgon’u şimdi Xbox One genelinde PlayStation 4, PlayStation 4 Pro için kullanılabilir durumda olduğunu duyurdu.

Xbox One X ve Windows PC dahil cihaz ailesi.

Genişletme daha sonra Nintendo Switch’e gelecek. The Outer Worlds: Peril on Gorgon, 2021 takviminin ilk yarısında piyasaya sürülecek ikinci genişleme seti olan The Outer Worlds: Murder on Eridanos’u da içerecek olan The Outer Worlds Expansion Pass’in bir parçası olarak ayrı ayrı veya indirimli olarak edinilebilir.

Outer Worlds geçen yıl piyasaya sürüldüğünde IGN’den “En İyi RPG”, Game Informer’dan “En İyi Rol Yapma Oyunu” ve Destructoid’den “Yılın Oyunu” dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Gorgon’daki Tehlike, sizi Gorgon Asteroid’i araştırmanız için çağıran şifreli bir mesajla başlıyor.

Bu uzak bilimsel tesis, bir zamanlar sağlığı ve işçi verimliliğini artıran modern bir mucize olan Adrena-Time’ın geliştirilmesinde taçlandıran bir başarı işaretiydi.

Ancak, program aniden ve açıklanamayan bir şekilde kapatıldı. Spacer’s Choice şirketindeki en karanlık sırlardan birinin arkasındaki gerçeği tutan ipuçlarını bir araya getirmek için derin kanyonlar, feshedilmiş laboratuvarlar ve terk edilmiş araştırma tesislerinden geçmelisiniz.

Bu Haberi Paylaşın