Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne kadar, ne zaman ve hangi kanalda?

21 Kasım Pazar günü NEF Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine Halil Ümit Meler ev sahipliği yapacak. Saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Canlı skor ve tüm bilgiler fanatik.com.tr’den yayınlanacak.

Galatasaray’ın Derbi Projesi

Galatasaray’ın derbi planı yavaş yavaş netleşiyor. Sarı-Kırmızılı takımın ilk taktik provası dün gerçekleşti ve vbet takım milli bir aradan sonra tam zamanlı kadro ile çalışmalarına devam etti. Başantrenör Fatih Trim, Fenerbahçe’de takımla yaptığı analizin ardından kaleci Burke’ün eski rakibinin zayıf noktası olduğuna karar verdi. Trim, genç eldivenin yüksek basınçlı bir savaşta sorunlarla karşılaşabileceğini öngörmüş ve rakipleri uzaktan avlamayı hesaplıyordu. Bu deneyimli antrenör, oyuncularına “gördüğünüz yerden ateş edin” talimatını veriyor ve bu konuda en çok Cicaldau’ya güveniyor. Trim, antrenmanda Rumen yıldızlarla bire bir maçlar oynayacak ve bu da ona özel hücum özgürlüğü verecek.

Takımın beyni Feghouli

Fatih Hoca’nın takım içinde yapmayı planladığı değişikliklerden biri de oyunun merkezinde olacak. Trim, geçtiğimiz haftalarda 10. sırada yer alan Feghouli’yi masa ismiyle değerlendirmeye hazırlanıyor. Halil ve Kerem de kanatlarda forvet olacak. Uzak uçta, Diagne şimdi bir adım önde görünüyor. Formayı sadece Muhammed zorluyor ve buradaki rekabet çok şiddetli. Ayrıca yarın başlayan 11 vbet giriş oyuncuyla ilgili son kararı verecek olan Trim, son anda tek forvet sistemine dönebilir, Halier’i öne doğru itebilir ve sağda Morutan veya Emre K’yı kullanabilir.

Bu Haberi Paylaşın