Futbolu geliştirmek çok fazla eleştiri

Bir kişinin zaferinden bahsetmiyorum çünkü büyük takımların taraftarları, hücumu düşünebilen ve gol atabilen bir A takımı istiyor. Jorge Jesus’un Türkiye’de sorun yaşamayacağını tahmin eden 48 yaşındaki teknik adam, “Jorge daha önce de böyle mücadele etti. Ayrıca finansal fırsatı değerlendirdiğini düşünüyorum. takımı güçlendirmeye yeter” diyerek sözlerini şöyle noktaladı.

orta ve büyük Galatasaray’ın tek hayal kırıklığı yaratan gündemi 11 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimi. Cumhurbaşkanı Burak Elmas, yeni hükümetin önünü açmak istediği hükümeti devredeceği için devir teslime dahil olmadı, özellikle geçiş müzakerelerini geciktirdi. Bu tek başına birçok oyuncunun, özellikle de teklif alanların korkudan titremesine neden oluyor. Kerem, Mohamed, Ciccardo, Marcao, Nelson, Boye ve Morutan’ın menajerleri aracılığıyla önemli Avrupa kulüplerinden teklifler aldıkları ve bu konuları yönetimle görüşmek istedikleri anlaşılıyor. 11 Haziran seçimleri bu genç oyuncular için çok şey ifade ediyor. Yeni hükümetin isimleri satıp satmayacağına karar verip vermeyeceği çok merak edilen bir soru.

Yunus ve Emre’nin sözü

Ayrıca sözleşmesi biten oyuncuların durumu da merak ediliyor. Pulgar, Pena ve Halil kiralık. Figuly, Babel, Semih, Arda ve kaleci Fatih’in de sözleşmeleri lidyabet bitmek üzere. Tecrübeli oyuncu veda etmeye hazırlanırken Babel’in Galatasaray’dan yeni bir teklif beklediği biliniyor. Öte yandan kiradan dönen oyuncular da bu belirsizliğin ortadan kalkmasını istiyor. Yunus ve Emre Akbaba’nın performanslarıyla ilk 11’e gireceği düşünülürken, Ogurkan, Sekidika, Aitaki, Ozonwafo ve diğerlerinin beğenileri kararlarını netleştirmeyi umuyor.

‘Bizden haber bekliyoruz’

Başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, yazın sıkıntı yaşamamak için takviye için kolları sıvadı. Transferleri kabul eden teknik direktör ve oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Bu Haberi Paylaşın