Futbol için doğduğumu düşünüyorum

Kendisini iş odaklı bir insan olarak tanımlayan Nwakaeme, “Regl dönemimde olabildiğince düzgün olmaya çalışıyorum. O yüzden genel olarak evde antrenman yapıp antrenmandan sonra eve gelmeyi tercih ediyorum. Sanırım bunun için doğdum. bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum Trabzonspor bir futbol şehridir Trabzonspor’daysanız bilirsiniz ki futbol oynamak için buradasınız ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum bu yüzden , Özel hayatımda yedek kulübesinde beklemek gibi işimi zedeleyecek davranışlarda bulunmamak baybahis için pek bir şey yapmıyorum.Takım durumunu destekleyemiyorum. antremandan sonra eve gidiyor.Aslında çok fazla özel hayatım yok.”

“Burada çok mutluyum ve kalmak istiyorum”

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor’a çok alıştığını ve şehirde çok mutlu olduğunu belirterek, takımda kalmak istediğini vurguladı ve şöyle devam etti:

“4 yıldır buradayım. Alıştım. Buradaki insanlara alıştım. Herkese alıştım. İnsanlar bana iyi davranıyor. En mutlu şey, doğaya doğru yürüdüğünüz zamandır. Sokaklar Bir şey şu ki, insanlar oynadığın futbolu ve takıma katkılarını takdir ediyor.Bunu da görmek beni mutlu ediyor.Bazen insanlar senin hakkında yanlış düşünebiliyor. Futbolun adını çok seviyorum.Her zaman derim ki insanların yaptığı iş daha çok kendi ağzından çıkmalı.Olanlar gösterilmeli onlara söylenmeli.Bana öyle geldi. Başkan. Doğal olarak burada olmaktan mutluyum ve kalmak istiyorum. Görüşmeler var ve bittiğinde ne olacağını göreceğiz.”

Bu Haberi Paylaşın