Fırtına’ya bir sol bek daha teklif edildi: Cristian Ramirez…

Krasnodarlı 27 yaşındaki Ekvadorlu yıldız, menajeri aracılığıyla Trabzonspor’a teklif edildi.

Uzun süredir takımla antrenman yapmayan Ramirez, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Krasnodar kulübünden özel izne ayrılacak.

Antrenör Abdullah Avcı, Ramirez’in adını sıcak bir şekilde karşıladığı anlaşılıyor, ancak referanslarıyla ilgili belirsizliği ortadan kaldırmayı planlıyor. Ramirez’in Rusya ile sözleşmesi 2025’te bitmesine rağmen kesinlikle kariyerine Krasnodar’da devam etmek istemiyor. Hunter’ın nihai sonucuna bağlı olarak, saha tamamen sol bek Ramirez’e çevrilebilir.

Beşiktaş Başkanı Ahmed Nurçebi, 2021 Beşiktaş Genel Yönetim ve Finans Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Çebi başkanı konuşmadan önce yönetim kurulunu alkışladı. Ahmed Nurçebi, yönetim kurulu üyelerinin sosyal medya eleştirilerinden rahatsız olduğunu belirterek, “Arkadaşlarım sosyal medya yüzünden işlerini yapmak istemiyor. Kapa çeneni. Raporda yazılanları okumayı öğrenmedim. Saat. Borç 4.09 milyar lira diyorlar. Kasadaki parayı saymıyorlar. Borç 4 milyar 305 milyon. Amaç, gelir sahabet ve giderleri dengelemektir. Gelir 1 milyar 822 milyon lira, gider ise 1 milyar 859 milyon lira oldu. Her yıl 500 milyon insan pandemi nedeniyle kaybediyor. Virüsü Çin’e ben mi getirdim? “Diyor.

“Tükenmiş bir koç tutmuyorum çünkü 2 milyon kaybedeceğim”

Çebi, Abdullah Avcı’ya ödenen tazminatla ilgili olarak, “Avcı’ya 29 milyon lira vermeyi düşünmeme rağmen diğer hocalara 2 milyon lira ödedim. O hocalardan 30 milyon euro kazandım. Takımdan ihraç edildim. bizim dönemimize dahil değil.Bildiğiniz gibi nasıl karşılandı 3 teknik direktör bunun takıma uygun olmadığını doğruladı.Bunlar 60 milyon euro değerinde.Hata yaptınız ve Hiktas bahsini bozuyorsunuz.

Bu Haberi Paylaşın