Evde Lastik Toka Paketleme İşi İle Para Kazanma

Paketleme işini evde yaparak sürekli bir iş haline dönüştürebilirsiniz. Boş vakitlerini değerlendirerek, evde ek iş yapmak ve bundan güzel kazançlar elde etmek için, lastik toka paketleme işi tam size göre. Evde ek iş fikirleri arasında lastik toka paketleme işi, çok kolay yapılabilen bir iştir.

Evde paketleme işi el işleri arasında en çok tercih edilen işlerden biridir.

Kadınlar son yıllarda bu işleri yaparak çok iyi gelirler elde edebiliyor. Özellikle de evde paketleme işlerine çok fazla ihtiyaçlar, karşısında bu potansiyeli gören, ek işveren firmalar ise iş yükünü azalmak için evlere ek iş veriyor.

Evde Lastik Toka Paketleme İşi Nasıldır?

Evinde ek iş yaparak boş zamanlarını değerlendiren kadınlar, hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor, hem de bir uğraş edinmiş olup bunu paraya çeviriyor. Birbirinden farklı bir çok firma kendi alanlarında iş fikirleri sunmak için evlere paketleme işleri veriyor. Bu işler daha çok ev içerisindeki çalışmalara uygun olan işlerdir. Evde lastik toka paketleme işi İstanbul başta olmak üzere, Ankara, Adana, İzmir, Bursa gibi şehirlerde ön plana çıkıyor.

emlakçılık yaparak para kazanma

Peki, evde lastik toka paketleme işi nasıl olur?

Bu işte öncelikle makinelerden çıkan renk, renk lastik tokalar karışık bir şekilde, birbirinden ayırt edilmeden kutular içerisine yükleniyor. Daha sonra evde ek iş olarak paketleme işi yapacak kişilere gönderilerek bu tokların paketlenmesi isteniyor. Sizin yapacağınız iş, aynı renkten olan tokaları ayırarak ve sayarak 50,100 veya 500’lük paketlere koymanızdır. Oldukça kolay olan bu işin kazancına bakalım.

Evde Lastik Toka Paketleme ile Ne Kadar Kazanırım

Evde ek iş olan lastik toka paketleme işi de diğer paketleme işlerinde olduğu gibi parça başı ücretler hesaplanarak yapılmaktadır. Ortalama olarak parça başı 0,25 TL olan bu işte aylık ortalama olarak 1,500 TL ve üzeri bir kazanç elde etmek mümkündür.

Kaynak : https://www.paramatix.com/

Bu Haberi Paylaşın

3 thoughts on “Evde Lastik Toka Paketleme İşi İle Para Kazanma

  1. Selam,

    Haber66.com.tr’deki içeriği almayı ve Youtube’da tanıtmak için videoya dönüştürmeyi hiç düşündünüz mü?

    1. Merhabalar. İlginiz için teşekkürler. Konuya ilişkin arkadaşlarımız bilgilendirilmiştir. Önerinizi değerlendiriyoruz…

Comments are closed.