Eskişehir Oto Ekspertiz

İkinci el araç almak isteyenler, bir hata yapmamak adına iyi bir ekspertiz firmasına ihtiyaç duyarlar. Alanında uzun yılların deneyimine sahip olan firma, müşterilerine en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunuyor. Firma, aracı, isteğe bağlı olarak, farklı düzeylerde hızlı bir şekilde kontrolden geçiriyor. Uzman personeliyle güven veren firma aynı zamanda teknolojik cihazlarıyla güven sağlamayı başarıyor. Müşterilerin tüm beklentilerine yanıt verebilen firma bu nedenle, Eskişehir oto ekspertiz denince hemen akla geliyor.

Detaylı Oto Ekspertiz

Firma, gelen tüm araçları detaylı bir şekilde inceliyor. Bu sebeple hem aracı satın alacak olan kişinin hem de araç sahibinin güvenini kazanıyor. Firma, boya ve kaporta kontrolü yapıyor. Bu işlem hassas cihaz yardımıyla yapılıyor. Aracın, boyasında sorun olması ve değişeni olması fiyatı etkileyen bir faktördür. Bunlar, göz muayenesinden kaçsa bile, hassas cihazlardan asla kaçmaz. Ancak, firmanın hizmeti, çok daha kapsamlıdır.

Farklı Ekspertiz Paketleri

Boya ve kaporta kontrolü, firmanın en temel hizmetidir. Bunun yanında müşteri ne isterse, firma o hizmeti sunuyor. Buna göre, temel paket, ekonomik paket veya kapsamlı paket firmadan satın alınabiliyor. Bu ekspertiz paketlerinin tamamı için en kaliteli ve güvenilir hizmet sunuluyor. Aradaki fark ise, işlemin bazılarının çok daha detaylı olmasıdır. Bu ise, aracı satın alacak olan kişinin tercihine bağlıdır.

Söz gelimi, full paket tercih edilirse, firma, aracın, motor, tork gücü kontrolü, şanzıman kontrolünü yapıyor. Öte yandan, full pakette titiz müşteriler için aracın, elektrik aksamına da bakılıyor. Ayrıca, araçtaki tüm donanımların detaylı kontrolleri gerçekleşiyor. Firma, titiz işçiliği ve güler yüzlü hizmet anlayışı sebebiyle Eskişehir oto ekspertiz firmaları arasında dikkat çekmeyi başarıyor.

Eskişehir Ekonomik Ekspertiz Fiyatları

Eskişehir’in köklü ekspertiz firması, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyor.

Bu amaçla;

  • Uzman personellerle çalışıyor
  • Gelişmiş teknolojik cihazlar kullanıyor

Ancak, bunların ötesinde, eskişehir oto ekspertiz fiyatları ile de fark yaratıyor. Firmanın sunduğu hizmet paketleri, her bütçeye uygun olmasıyla beğeni topluyor. Müşteriler, güvenilir ve hızlı bir şekilde ekspertiz raporu almak için dün olduğu gibi bugün de firmayı tercih ediyorlar.

Bu Haberi Paylaşın