Erdoğan: Azerbaycan’da zafer yakın

Türkiye’nin önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıp, terörle mücadele verdiklerini anlatan Erdoğan, “Asla bize dayatılan düzene teslim olmadık” dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün yaptığı görüşmeden mutlu haberler aldığını ve 30 yıldır süren işgalin yakında sona ereceğini dile getiren Erdoğan, 15 Kasım’da Devlet Bahçeli ile birlikte Kıbrıs’a giderek törenlere katılıp, ardından Kapalı Maraş’ta birlikte piknik yapacaklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş 7’nci il kongresine katıldı. Havalimanında karşılandıktan sonra otobüs ile kongrenin yapıldığı 12 Şubat Stadyumu’na hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzergah üzerinde kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara el sallayarak karşılık verdi.

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak yapılan kongrede platforma çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş kent merkezi ve ilçelerini sayarak, tüm vatandaşları selamladı.

En son 12 Şubat’ta kente geldiğini hatırlatan Erdoğan, Türkiye’nin 2023 hedeflerinde olduğu gibi 2053 vizyonunda da Kahramanmaraş’ı en önde görmek istediğini ifade etti.

Ülke ve millet olarak 100 yıl önceki kadar kritik bir dönemden geçildiğini anlatan Erdoğan, “Bir asır önce olduğu gibi bizi adeta yok etmek, boğmak istedikleri Anadolu topraklarından yeni bir şahlanışla bölge ve dünyamıza barış, huzur, adalet getirecek bir mücadelenin içindeyiz” dedi.

Bu Haberi Paylaşın