Site icon Yozgat Haber

En Efsane Nike ve Adidas Modelleri

Sneaker denilince istisnasız herkesin aklına gelen markalardan olan Nike ve Adidas, kuruldukları ilk yıllardan beri sneaker dünyasında kült haline gelmiş modeller piyasaya sürdü ve sürmeye devam ediyor.

Bazı modellerini her yıl yeniden sneaker severlerle buluşturmaya devam ederken bazı modelleri de yeni trendlere göre uyarlayarak satışa sunuyor. En yeni, en trend sneaker modellerinin yanı sıra, yüzlerce sneaker arasında asla eskimeyen ve modası geçmemiş Adidas ve Nike sneaker modellerini Wunder’da bulabilirsin!

İşte senin için derlediğimiz en efsane Nike ve Adidas sneaker modelleri:

  1. Nike Air Force 1 ‘07 ‘Craft White’: Günümüzde basketbol için üretilen ayakkabıların örnek aldığı bu model, ilk çıktığı zaman basketbol dünyasını adeta yerle bir etmiş. Basketbol ayakkabılarının sokak modasında da kullanılmaya başlanmasına vesile olan bu model ilk defa 1982 yılında sneaker dünyasına tanıtılmış ve o zamandan beri hala en çok satanlar arasında yer alıyor. Nike’ın efsane ‘Air’ taban teknolojisine sahip Air Force 1, unisex ayakkabılar arasında en çok tercih edilen sneaker modeli olarak görülüyor. Diğer Air Force modellerini de bulabileceğin sitemizde bu efsane modele de ulaşabilirsin.
Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version