EIZO 37,5 inç Ultra Geniş QHD + Kavisli Monitörünü Duyurdu

EIZO Corporation, ilk ultra geniş, kavisli monitörü olan 37,5 inç FlexScan EV3895‘in piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Monitör, ticaret odalarında, ev alım satım istasyonlarında ve arka ofislerde çalışan profesyonellerin ihtiyaçlarını ve çalışma tarzlarını yansıtmak için geliştirilmiş.

Ultra geniş 3840 x 1600 (UWQHD +) çözünürlük, Full HD‘ye kıyasla neredeyse üç kat piksel sağlar, böylece kullanıcılar geniş ekranda birden fazla uygulamayı özgürce düzenleyebilir.

Bir kullanıcı büyük bir monitöre ne kadar yakın oturursa, gözleri ile ekranın uzak kenarları arasındaki mesafe o kadar büyük olur.

FlexScan EV3895’in nazik iç bükey kısmı, bu kenarları daha rahat bir mesafeye getirerek görünürlüğü, odaklamayı ve dalmayı geliştirir.

FlexScan EV3895, çoklu görev ve görev değiştirmeyi kolaylaştırmak için kullanıma hazır çözümlere ihtiyaç duyan işletmelerin ve işyeri profesyonellerinin ihtiyaçlarını yansıtıyor.

Yan Yana Resim (PbyP) işlevi, aynı anda üç adede kadar video giriş kaynağından gelen görüntüleri görüntüleyerek, birden fazla bilgisayar çalıştırırken kaynaklar arasında geçiş yapma zahmetinden ve zamandan tasarruf sağlıyr.

Ayrıca, kullanıcılar kendi çalışma tarzlarına uyacak şekilde önceden tanımlanmış 6 düzen arasından seçim yapabilirler.

Monitörün entegre USB Seçimi işlevi, kullanıcıların her bir PbyP penceresini çalıştırmak için tek bir fare ve klavye kullanmasına olanak tanıyarak çalışma alanında ek çevre birimlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Bu Haberi Paylaşın