Dünyanın en yenilikçi ve popüler

PvP strateji oyunlarından biri olan Teamfight Tactics, son serisi Kingdom of Dragons’u 8 Haziran’da piyasaya sürecek. Dragon Kingdom’da oyuncular kendilerini ejderhaları toplayabilecekleri ve stratejik hamleler yapmak için sihirde ustalaşabilecekleri bir alanda bulacaklar ve sekiz oyuncunun sonuncusu olacaklar. Oyunun 7. büyük güncellemesi 24 Mayıs akşamı Riot Games’in Açık Beta Ortamı’na (P) yayınlandı. BE), 8 Haziran 2022’de 12.11 Yaması’nda tüm oyunculara sunulacak.

“Teamfight Tactics için büyük hedeflerimiz var”

Teamfight Tactics’in Baş Yapımcısı Geoff Virtue şunları söyledi: “Teamfight Tactics’i strateji oyunlarına olan talebi artırarak türün ilerlemesinde önemli bir lider olarak görüyoruz. Oyunlarımız için büyük hedeflerimiz var.” Bu, yaşadığımız yeni bir deneyimin sadece başlangıcı. dünya çapındaki oyuncuları ve strateji oyunu severleri buluşturacak” dedi.

Eşsiz ve oldukça çeşitli setlerin (Dragon Nation gibi) piyasaya sürülmesi, şampiyonlar, mekanikler, stratejiler, kozmetikler şeklinde çok değişti ve Teamfight Tactics’i betfinal otomatik savaş türündeki diğer oyunlardan ayırdı. Her set, oyunculara farklı dünyaları keşfetme, yeni takımlar oluşturma ve rakipleri yenmenin yeni yollarını bulma fırsatı verir. Riot ekibi, oyuncu geri bildirimlerinin yardımıyla her seriden öğrendiklerini, oynanabilirliği geliştirmek ve inovasyonun sınırlarını zorlamak için kullandı.

Önceki cihaz ve icat setinde popüler olan ek mekanikler de Dragon Kingdom’da geri dönecek. Eklentiler, oyunculara oyunun önemli noktalarında ek işlevsellik sağlar. Ayrıca Teamfight Tactics’in alternatif oyun modları Majestic Duo ve Hyper Regeneration’ın geri dönüşü ile oyuncular bu deneyimi arkadaşlarıyla deneyimleyebilir.

Teamfight Tactics, League of Legends’a dahil olan bir oyun modu olarak çıkarken ustalığa, stratejiye ve rekabete değer veren bir toplulukla bambaşka bir oyun haline geldi.

Bu Haberi Paylaşın