Didim Amfi Tiyatro’da Melek Mosso Coşkusu

Ünlü sanatçı Melek Mosso, açılışı 23 Haziran Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirilen Didim Amfi Tiyatro'da Didimliler ile buluştu. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

 

Açılışı 23 Haziran Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katılımıyla düzenlenen görkemli bir tören ile gerçekleştirilen Didim Amfi Tiyatro'da ünlü sanatçı Melek Mosso sahne aldı. Unutulmaz şarkıların Didim Amfi Tiyatro'nun eşsiz atmosferinde yankılandığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konserde Didim Amfi Tiyatro alanı adeta doldu, taştı. Dileyen vatandaşlar konseri Didim Amfi Tiyatro'nun yeşil alanından takip etme şansına da erişti.

 

BAŞKAN ATABAY: DİDİM'DE SANATA DÜŞKÜN, ATATÜRK MİLLİYETÇİSİ BİR NESİL YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

Konserin açılış konuşmasını yapan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didimli vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilerek Didim'e hediye edilecek olan Didim Kültür Merkezi'nin müjdesini verdi. Didim'de kültür ve sanat etkinliklerinin süreceğini söyleyen Başkan Atabay, "Kültür ve sanat etkinliklerimiz sezon boyunca hız kesmeden devam edecek. Çok yakın zaman içerisinde 750 kişi kapasiteli salonu olan, içerisinde 150 kişilik sinema salonu olan, birçok etkinlik alanı olan Didim Kültür Merkezi faaliyete geçecek ve sizlerin kullanımına sunulacaktır. Didim Gençlik Merkezimizin açılışını da Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptık, orayı da gençlerimizin kullanımına sunduk. Eminim ki oradan birçok ressam, müzisyen, sanatçı çıkacak. Didim, bir kültür merkezi olmaya 3 yaşındaki, 4 yaşındaki çocuklarımız ile birlikte başlayacaktır. Sadece konserler vermeyeceğiz, sadece etkinlikler yapmayacağız; Didim'de sanata düşkün, kültürlü, Mustafa Kemal Atatürk'ü seven, Atatürk milliyetçisi bir nesil yetiştireceğiz. Bizim misyonumuz bu" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın