Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

  • Tek vaatleri Tayyip Erdoğan’ı indirmek olan bir muhalefete bu millet iktidarı vermez. Yakında yeni reform paketlerini Meclisimizin takdirine sunmaya başlayacağız. Kamuoyuyla paylaştığımızda ülkemizi 2023 ve daha sonrasına taşıyacak çok köklü ve önemli düzenlemeler içerdiği görülecektir.
  • Hastanelerde rehin alınan ölülerimiz vardı. Bunları yaşadık. Kimin dönemiydi Bay Kemal’in dönemiydi. Z kuşağı bunları bilmiyor. Bunları gençlerimize hatırlatmamız gerekiyor.
  • Bu ara bir militan lafıdır tutturdular. Aslında bunlara göre milletin kendilerine oy vermeyen yüzde 75’inin tamamı militan. Pek kendileri ne? Terör örgütü mensuplarına ‘arkadaşlar’ demek bunların meşrebinde militanlık değil, kibarlık. Erken seçim erken seçim diyorlar ya zannediyorlar ki oradan bir şey toparlarlar. Ya size buradan ekmek yok, sabrın varsa haziran 2023’e kadar kapıda bekleyeceksin, bizim daha yapacak çok işimiz.
  • Lokanta restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan ve 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız. 2 bin liradan az 40 bin liradan fazla olmamak kaydıyla destek ödemesi yapacağız.
Bu Haberi Paylaşın