Cadılar Bayramı Öldürme İncelemesi: Cadılar Bayramı Gerçekten İnsanları Öldürüyor mu?

Halloween Killing incelemesi sizlerle. Klasik serinin Halloween Kills şeklinde dilimize giren yeni filmi, sevilen karakteri yeniden beyaz perdeye taşısa da yine de bir dizi hata eksik olmuyor. Detaylı gönderilere hazır olun.

Yaklaşık 3 yıl önce bugün vizyona giren “Halloween” (2018), ilk filmden 40 yıl sonra yaşanan, şiddeti artıran, en değerli ve yetenekli oyuncularımızdan Harrouk Bill Gina’nın (Haluk Bilginer) dikkatimizi çektiğini anlatıyor. . ülke, kahramanlarından biri olarak. Film için yapılan birçok eleştiriye rağmen 80’ler ve 90’larda yapılan bazı Halloween filmlerinden daha başarılı olduğu bir gerçek. Bunun filmin başarısıyla bir ilgisi olup olmadığı, yoksa o dönemin filmlerinin görece film izle düşük kalitede olmasından mı kaynaklandığı elbette tartışmaya açıktır.

Serinin 12 ve 40 yıl sonraki olaylarını konu alan H40 serisinin üçüncü filmi Halloween Kills’ten bahsedelim biraz.

Halloween Kills: 40 yıllık bir geleneğe uygun mu?

Hatırlayacağınız üzere 1978’de çekilen ilk film Laurie Strode’un, Dr. Loomis’in yazdığını sandığımız halde ortadan kaybolan insanlık dışı katil Michael Myers’dan kaçmasıyla bitmişti. Silah onu defalarca öldürdü. İkinci sınıf. O zamandan beri birçok Halloween devam filmi ve bağımsız film yayınlandı. Bir kişi başka bir kişinin hikayesini anlatmaya devam ettiğinde, diğer kişi diğer kişiye ne olduğu izlenimini verir. Diğerlerinin tamamen kendi hikayeleri var. Bu nedenle, zaman içinde birçok farklı zaman çizelgesinde/bölümde yayınlandıktan sonra, farklı izleme tavsiyelerine karşı gözlemlenmiştir.

Website: fullhdfilmizlek.com

Bu Haberi Paylaşın