BMW DONANIM PAKETLERİ VE ANLAMLARI

Aynı marka altındaki her araç birbirinin aynısı olmamaktadır. Bu farklılığı paketler sağlamaktadır. Paket tekerleğinden direksiyonuna kadar bazı özelliklerin bir araçta toplanmasıdır.  Ve bu özelliklerin sadece o pakette olmasıdır. Belli bir pakette bulunan araçlar pakete dahil olmayan araçlara göre daha pahalı olabiliyor. Masrafı da ona göre fazlalaşıyor. BMW donanım paketleriçok çeşitli olduğundan kişiler seçim yapmakta zorlanmaktadır. Her dönem bu paketleri değiştiren BMW en son kararında bir daha değişime gitmeyeceğini açıklamıştır. Böylelikle hem alıcı hem satıcı paketler konusunda kafa karışıklığı yaşamayacaktır.

Klasik Paketler ve Line Serisi

Bu paketlerden en eski olanı BMW Urban Line paketidir.  Daha önceki yıllarda 3 seride bu paketi görmek mümkündü. Şimdilerde bir seride görebiliyoruz. Bu model 16 inç janta sahiptir. Direksiyonda deri kullanılan bu paket koltuklarda kumaş ve deri kullanımını içermektedir. Kapının yan taraflarında krom kaplama olan pakette yağmur sensörünü süzün ilave etmeniz gerekmektedir. Cruise kontrol da yine sizin ayrıca alacağınız bir parça. Diğer paketlerde olan koltuk ısıtma bu pakette mevcut değil. Koltuk ayarlama klasik şekilde yapılmaktadır. Bir diğer paket olan BMW Sport Line paketini sadece 2 seride görmekteyiz. BMW1 ve BMW3 serilerinde kullanılan bu paket BMW Urban Lite aynıdır. Farklılık olarak iç aydınlatma ve dış kasa dizaynı gösterilebilir. İç aydınlatmada Sport Line turuncu ışığı da kullanırken dış kasada daha sportif çizgileri kullanmaktadır. BMW donanım paketleri size hitap etmiyorsa kendi tasarımınızı yapmanız elbette mğmkündür.

Luxury Line Diğer Paketlerden Farklıdır

Bir bakıma Sport Line serisinin üst paketi gibi olan Luxury Line aydınlatma konusunda da bir adım önde. İç kolona da aydınlatma ekleyen paket tamponlarda ekstra krom ön ızgarada tamamen krom kullanmıştır. Bmw3 ve BMW5 serisinde göreceğimiz bu paketin BMW3 serisinde jant 17 inçken BMW5 serisinde 18 inçtir. BMW donanım paketleri içinde satışta en az zarar ettiren M Sport paketidir. Daha spor çizgilere sahip olan paket diğer donanım paketlerine göre çok hafiftir. Tamponları uzundur ve sis farında Ledlerden faydalanılmıştır.

Bu Haberi Paylaşın