Site icon Yozgat Haber

Blizzard, BlizzCon® 2023'te sahnede: Sıradaki Üç World of Warcraft® Genişletmesi, İlk Diablo® IV Genişletmesi, Yeni Overwatch® kahramanı ve daha fazlası duyuruluyor!

blizzard-blizzcon-2023te-sahnede-siradaki-uc-world-of-warcraft-genisletmesi-ilk-diablo-iv-genisletmesi-yeni-overwatch-kahramani-ve-daha-fazlasi-duyuruluyor.jpg

Worldsoul Saga‘nın üç genişletmesinin ilki World of Warcraft ®: The War Within2024’te çıkıyor. Diablo® IV: Nefret Çanağı ve World of Warcraft®: Cataclysm Classic 2024’te çıkıyor. Warcraft Rumble çıktı, Overwatch® 2 yeni kahramanı, haritası ve oyun moduyla sizlerle, Hearthstone® Battlegrounds Duos ve daha fazlası duyuruldu

 

BlizzCon® 2023, Blizzard Entertainment’ın oyuncu topluluklarını dört yılın ardından ilk kez canlı ve yüz yüze ağırladığı, sektörün önde gelen etkinliğiyle Anaheim, Kaliforniya’da başladı. 

Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra, bu sabah programını dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncusuna teşekkürlerini sunarak açtı. “BlizzCon sadece Blizzard’da yaşanan gelişmelerden ibaret değil, sizinle de alakalı. Attığımız her adımda önce oyuncuları düşünüyoruz ve bu harika topluluğu desteklemeye adanmış durumdayız.” dedi. “Oyuncular, geliştiriciler ve hayranlar, yani hepimiz ortak bir oyun sevgisini paylaşıyoruz.” diye ekledi.

Ardından Blizzard’ın tüm büyük oyunlarından geliştiriciler, etkinliğin açılış töreni sırasında açıklamalar yaptılar. Bazı öne çıkan noktalar şunlardı:

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version