Bir yöne dönüyorlar

Bizi motive ediyorlar.Gurur duyuyoruz.Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin önde gelen dergilerinden Quality Magazine geçtiğimiz günlerde 13. Kalite Ödülleri’ni düzenliyor ancak ‘En İyi Kalite Antrenör’ ödülünü kazanan Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avich düzenleyemedi. takımın oyun programı nedeniyle aldığı ödül. Başakşehir maçı için Burgundy Blues’un İstanbul’da kamp yaptığı otelde Abdullah Avcı’yı derginin yazı işleri müdürü Salih Keçeci takdim etti. Abdullah Avcı, ödül için kendisine teşekkür ederek konuşmasına devam ederek, “Emeğinize sağlık getirdim. Birkaç gece önce oradaydım ama bu sefer kupanıza denk geliyor. Bu kadar yol kat ettiğiniz için çok teşekkür ederim. . Sporda ve sanatta bu ödülleri kazanmak ve bir sonrakine daha iyi hazırlanmak daha iyi hissettiriyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

“Mükemmel zaman geçir du”

Ligin son etaplarında yaşanan puan kayıplarına değinen Avic, “Futbolda bunlar var, dünyanın her takımı dalgalanma gösteriyor. Trabzonspor City ve Trabzonspor için bu mükemmel bir sezon. Kazandık. Bu yıl herkese saygı ve sevgiler. Bana destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Tecrübeli teknik direktör, geçirdiğim süre boyunca giydiğim şapkalarla ilgili olarak, “Şapkalar çocukluğumuzdan beri kullandığımız bir şey. Trabzon Belediyesi de maltcasino bunu son dönemlerde destekledi, onlar da kullanıyor. Başarılı teknik adam. Adam, artı son cümle, “Son etabı beğendim” de kazandığı ödüllerden bahsetti, “Bir kupa ve ödül almak, sıkı çalışmanın ve emeğin ödülüdür. Bir yıllık sıkı çalışma, çalışma ve hedeflerinizin peşinden koşma karşılığında evinizin bir köşesinde kalmanıza, kupalar kazanarak Trabzonspor tarihinde yerinizi almanıza, bir hikayeye sahip olmanıza ve bir sonraki maç gününüze başlamanıza olanak tanıyan bu ödüller mevcuttur.

Bu Haberi Paylaşın