Beklendiği Gibi Performans Göstermedi Ama

Arda, Galatasaray tarihinin en önemli futbolcularından biri. Bugün sahada olacak ve ona veda etmeli.”

Premier Lig’de 37. hafta maçında Adana Demirspor’u konuk eden ve son maçını taraftarın önünde oynayan Galatasaray, Bafetimbi Gomis (2) ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3-2 kazandı.

Simboom, bu kez Neff Stadı’nda son maçına taraftarlara üç sayılık bir veda ile çıkarken, Arda Turan’ın minimal bir maç olarak kadroda yer almaması gerektiği konuşuldu. Özellikle sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Arda’nın aktif futbol kariyerine son vermesi bekleniyor.

Bazıları jübileyi taraftarların önünde beklerken, bazıları da yıldız oyuncuyu yaptığı hatalardan dolayı eleştirdi. 35 yaşındaki oyuncu da gece geç saatlerde bir tepki paylaştı.

Arda, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hayır kardeşim sana 13 milyon euro kazandırmadım… 16 dakika bekletmedim… 2008 I Senden 3 kat bet siteleri daha fazla bütçeli yeni bir stat varken seni rakiplerinin önünde şampiyon yapmak… Hatırlamıyorsun ki bu normal.Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Çin astronomik teklifler aldı. Görev süremin başında Trabzonspor’dan ayrılması engellenen Djaniny Semedo, bu kez kulübüne büyük paralar kazandırarak.

DJANINY SEMEDO’nun en yüksek fırsatları geliyor

Uğurcan Çakır, Abdülkadir Yaşam gibi isimlerin oldukça yüksek fiyatlara gönderilmesi beklenen Trabzonspor’da inanılmaz bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistanlı Al Hilal, Djaniny Semedo karşılığında Trabzonspor’a 6 milyon avroluk bir teklifte bulundu.

Teknik ekibin kararı bekleniyor

Djaniny Semedo’nun teklifiyle büyülenen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararını bekliyor. Avcı onay verirse Djaniny Semedo’nun transferi resmiyet kazanacak.

Bu Haberi Paylaşın