Başkent ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada

Atina Panathinaikos kulübünde forma giyen sağ kanat oyuncusu Anastasios Chazigiovanis ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

“Bu büyük takımın bir parçası olmak istiyorum”

Anastasios Chatzigiovanis, Yunanistan milli takımından özel lisans aldıktan sonra Türkiye’ye geldiğini ve sözleşmeyi imzaladığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Ankaragücü gibi büyük bir toplulukta olduğum için çok mutluyum. Ankaragücü taraftarlarının videolarını izlediğimde sahaya çıkıp bu büyük takımın bir parçası olmak istiyorum. Ankaragücü yetkililerine ve Ankaragücü medya ekibine teşekkür etmek istiyorum. Beni kabul etmek için ellerinden geleni yaptıkları için.”

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler’de bir ilke imza attı. Pınarbaşı rekreasyon alanı Efeler kentindeki olimpik tırmanma duvarı; Türkiye, Yunanistan, Kuzey Makedonya, betyap Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan’dan 81 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Sportif tırmanış Efeler şehrinin ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Balkan Spor Tırmanış Şampiyonası’na katılan Türk milli takımı, 6 altın, 7 gümüş ve 8 bronzla şampiyon oldu.

Ödül töreninde şampiyonluk sona erdi.Bulgaristan 3 altın, 5 gümüş ve 2 bronzla ikinci, Yunanistan 3 altın ve 2 bronzla üçüncü oldu. Düzenlenen törende dereceye girenlere madalyaları Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı ve Efeler Belediye Başkanı Prof. Doktora Aydın İli Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ersan Başar ve Cenap Fillikçioğlu.

2021-22 Spor Toto Premier Lig’i kazanan Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Marek Hamsik, şampiyonluk kutlamaları ve geleceği hakkında olağanüstü bir konuşma yaptı.

İtalyan basınına konuşan Slovak futbolcu, Karadeniz’de teknelerle yaptıkları kutlamaları ömrü boyunca unutmayacağını belirterek, “Şampiyonluk bende çok duygu uyandırdı. 6 kutlamamız oldu, bunlardan sadece biri daha güzel. diğerinden daha: Karadeniz’de kutladığımız tekne gezintimiz, hayatımda asla unutmayacağım.

Bu Haberi Paylaşın