Başkan Yılmaz’dan, Regaip Kandili Mesajı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Tüm İslam âleminin Regaip kandilini kutlayan Başkan Ferhat Yılmaz, İslam âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilkinin olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:
“İslam âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilki olan Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini tebrik eder, mübarek üç ayların ve Regaip Kandil’inin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Bu Haberi Paylaşın