Başkan Ferhat Yılmaz, yıl sonu sergisine katıldı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Şehit Sedat Nezih Özok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı.

10-11 ve 12’nci sınıfların eğitim ve öğretim yılı boyunca hazırladıkları yıl sonu sergisi’nin kurdelesini Başkan Ferhat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül ve AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli kesti.

Kurdele kesiminden sonrası Başkan Ferhat Yılmaz ve beraberindekiler öğrencilerin hazırladığı sergiyi gezdiler.

Başkan Yılmaz, sergide bulunan çalışmaları yakından inceleyerek öğrencilerden çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Sergi sonrası açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Şehit Sedat Nezih Özok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri bölümünde eğitim öğretim gören öğrencilerimiz yıl boyu yaptıkları çalışmaları burada sergilemişlerdir. Öğrencilerimizin açmış olduğu yılsonu sergisinde el emeği göz nur ile üretilen birbirinden güzel ürünleri inceleyerek öğrencilerimizden bilgi aldık. Sergilenen bu ürünler 1 yılın birikimi ve emeğidir. Bize bu sergiyi hazırlayan başta okul müdürümüz Talat Şahin’e, Müdür Yardımcısı Zübeyde Özgür Moran’a, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Gerçekleşen sergiye, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli,a okul müdürü Talat Şahin, siyasi parti temsilcileri ve veliler katıldı.

Bu Haberi Paylaşın