Başarı elde ettiğimizi düşünüyorum

Trabzonspor ile maçı galibiyetle bitirdik, bu çok iyi bir sonuç.Uzun zaman oldu.Takımımızı,kulüpümüzü tebrik etmek istiyoruz. ve hocalarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Umduğumuzu elde ettik. Onun adına çok mutluyuz” dedi.

Trabzonspor spor söylentileri… 2021-2022 Süper Lig’de Ahmed Tebeşir sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Urkan Tebeşir, bu yıl Trabzonspor’da gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Tivibu Spor’da konuşan yazarımız Erman Özgür, Uğurcan Çakır’a yönelik iddiaları değerlendirdi.

Erman Özgür, Trabzonspor’un yıldızı Uğurcan Çakır’ın ayrılmak istediğini belirterek, “Kalmak istemeyen oyuncuları takımda tutmak sporda başarı getirmez. Bu bir hata, futbolcuları kafa tutamazsınız. Buna değerse Trabzonspor” terk etmeli” dedi.

Erman Özgür, Trabzonspor’un Uğurcan Çakır ile şampiyon olduğunu belirterek, “Uğurcan’ın 1 numara olduğuna katılıyorum. Uğurcan’dan bir pas gelirse Else gibi ultrabet gelecek bir kaleci onun kadar iyi olmayabilir. Verimlilik ama onlar’ O seviyeye yaklaşabilecek potansiyele sahip oyuncular var” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Vakıf Bank Bayan Voleybol Takımını CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali’ndeki galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Bakan Casa Poğlu, kutlama mesajında ​​şu açıklamayı yaptı: “Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde şampiyon olan Vakıf Bankası kadın voleybol takımını tebrik ediyorum. İtalyan voleybol takımı Imoco’yu tebrik ediyorum. Sporcular, Sarı-siyahlılarımızın temsil ettiği teknik heyet ve yöneticiler, CEV Şampiyonlar Ligi Kupası’nı beşinci kez kazanarak uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gurur duyduğumuz Vakıf Bank kulübümüzün bundan sonraki müsabakalarda başarılarının devamını dilerim.”

Beşiktaş forması altındaki performansı Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Rıdvan Yılmaz için geçtiğimiz ay iki kulüp teklif vermişti.

Bu Haberi Paylaşın