Aronia Ultra Panax Set Alışveriş Basamakları

Resmi satış sitemizde siz değerli kullanıcılarımız için satışa sunulan bu ürün kolay satın alma adımları ile kısa sürede kapınıza kadar gönderilmektedir. Kargo şirketi çalışanının güler yüzlü teslimatından  aronia panax sonra elinize ulaşan orijinal ürün kutusu ve ya ambalajı üzerinde yer alan açıklamaları okumalısınız. Ürün içeriği ve kullanım şekli ile ilgili bilgi edindikten sonra kendinize uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Alerjen uyarılarına ve kullanım dozuna dikkat ediniz. Kullanım sırasında oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta derhal kullanımı bırakarak bir hekimden destek alabilirsiniz. Resmi satış sitemizde sipariş formu hazırlayıp kargo teslimatını bekleyerek ödemenizi de yapıp ürün sahibi olabilirsiniz.

Orijinal Ürün

Hologram etiketli orijinal ürün sahibi olmak özellikle internet siparişleri için oldukça önemlidir. Kaliteli aronia özlü ultra panax ve güvenli hizmet alacağınız resmi satış sitelerinden gönderilen güvenlik etiketli orijinal ürünlerin üzerinde muhteviyat ve kullanım bilgilerine ulaşabilirsiniz. Son kullanma tarihi geçen ürünleri satın almayınız.

Kargo ve Teslimat

PTT Kargo, MNG Kargo ve ya Aras Kargo şirketlerinden birini sipariş formunuzu hazırlarken seçebilirsiniz. Hazır hale getirilen paketiniz bir ile iki iş gününde verdiğiniz adrese ulaştırılmaktadır. Teslimat hava koşulları da göz önünde bulundurularak beklenmelidir. Pazar günü iş günü olarak sayılmamaktadır.

Online Ödeme Şekli

İnternet üzerinden başlattığınız alış verişinizde ödemeyi de yine internet üzerinden yapabilirsiniz. Havale ve EFT internet bankacılığı kullanılarak yapılabilen işlemlerdir. Bunun yanı sıra kapıda ödeme de başka bir alternatiftir.

İçindekiler ve Kullanım Şekli

İçeriğinde anti oksidan, mineraller ve vitaminler bulunan ürün tamamen bitkisel içeriklidir. Paket içeriğinde 4 adet 30lu kapsül ve 1 adet çay yer almaktadır. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Çay gün içinde kolayca demlenerek ve iki kez tüketilebilmektedir. Tavsiye edilen miktarda ve zamanda kullanımı uygundur. Serin, kuru yerde saklayınız.

Fiyat Listesi

4Lü 30 kapsül + 1 çay hediye 99 tl + 10 tl kargo ücreti, 2 set 189 tl + ücretsiz kargo, 3 set 289 tl + ücretsiz kargo, 4 set 389 tl + ücretsiz kargodur.

Bu Haberi Paylaşın