Arda’yı çok doğru kullanıyor

“Arda’nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bazı insanlar bunu Alex’e benzetiyor. Arda ona baktı ve açıkça ondan ilham aldı, ancak gelecekte Raune’nin profilindeki Kevin Deb Aktör olabilir. Sabit maçlarda da büyük oynayabilir.” Arda için en iyi maçın İspanya’da oynanacağını düşünüyorum ama İngiltere’de de oynanabilir.Oyun zekası ve oyun vizyonu yeterli İsmail Hoca Arda’yı doğru zamanda kullanın.İtiraz size sadece korumak kalıyor. genç oyuncular Oynamamak anlamına gelmez ama oyuna göre kullanın ki oyuncular özgüvenini kaybetmesin.Güvenini kaybettikten sonra geri dönmek zor.Genç oyuncular Form oldukça inişli çıkışlı.Sabırlı olmalısınız. taktik ve fizyolojik olarak geliştirmesi lazım.Fenerbahçe, Arda’yı çok doğru kullandı.”

‘Trabzonspor’un turnuvasından tavsiye alabiliriz’

“38 yıl aradan sonra çok değerli bir şampiyon olan Abdullah’ı ve Trabzonspor’u tebrik ederim. Kutlayın. Trabzonspor şampiyonundan bazı ipuçları alabiliriz. İyi sporcular, iyi sporcu. Abdullah Avcı, Başakşehir’i çalıştırdığında şampiyonluğa çok yakındı. Beşiktaş’a giden biri, “Başakşehir baskısı olmayan bir takım, Beşiktaş böyle değil. , o yüzden olmadı. “Benzer yorumlar yapıldı ama ben katılmıyorum. İyi bir betasus sporcu her yerde iyi bir antrenördür. Abdullah Avcı bunu şampiyon olarak yanıtladı.”

‘Her gün koşmaya devam ediyoruz’

“Anlaşılan antrenöre güvenir ve onunla birlikte hareket edersiniz. Beşiktaş’ta olabilir, sabır göstermez. İyi organizasyon, iyi planlama ve iyi uygulama size sportif başarıyı ve kulübünüzü kendiniz getirebilir Sermaye, oyun planı ve felsefe. Trabzonspor başardı.Son maçın ardından Abdullah Aviç gelecek sezonun planlarının hazır olduğunu söyledi.Bu Türk futbolu için çok önemli.Değerli ve sıradışı.Her gün sürekli hareket ediyoruz.Son ayların sadece Haziran olduğunu düşünüyoruz. ve Temmuz.

Bu Haberi Paylaşın