Antalyaspor Teknik Sorumlusundan Dikkat Çeken Açıklama

Antalyaspor’un başarılı teknik sorumlusu Alfons Groenendijk, takımıyla ilgili yaptığı basın toplantısında sıkıntılı bir haftada olduklarını söyledi. Göztepe ile olan karşılaşmada 4-0 yenik duruma düşen Antalyaspor, bu düşüşü Katar dönüşü olmasına bağladı.

4-0 lık Mağlubiyet 

Futbolcuların yorgun olması Göztepe-Antalyaspor maçını son derece olumsuz etkiledi diye belirten Groenendijk, gelecekteki maçlarda her şeyin değişeceğini ve takımının etki yaratacak performansıyla geri geleceğini söyledi. Yapılan maçta kurtarmaların zayıf, müdahalelerin de geç olması mağlubiyet yaşanmasını olağan kıldı. Her ne şekilde olursa olsun mücadele ruhunu kaybetmemesi gereken takım önümüzdeki günlerde olması gereken duruşta olmayı planlıyor.

İyi Olan Kazandı

Takımının basit hatalardan dolayı yediği golleri eleştiren Groenendijk, iyi olan tarafın Göztepe olduğunu söyledi. Maç sırasında yapılan oyuncu değişiklikleri teknik direktör tarafından uygun görülse de beklenen etkiyi maça aktaramadı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ise şimdiden merak konusu. Büyük bir disiplinle hazırlanması beklenen takım, olması planlanan 18 maç ile galibiyet umuyor.

Önümüzdeki Maçlara Bakalım 

Youwin  4-0 lık mağlubiyet taraftarların canını sıksa da yapılacak yeni maçlar için hazırlıklar devam edecek. Gerek yorgunluk gerek başka sebepler gösterilerek alınan mağlubiyet yeni Fenerbahçe maçı için adeta bir kamçı olacak. Antalyaspor, Göztepe ile olan maçın etkilerini silmek için hayli dolu bir hafta geçirerek en iyi performansla rakibin karşısına çıkmaya hazırlanacak. Rivalo  

http://www.yowinbet.net/

Bu Haberi Paylaşın