Ali Koç Koçluk yaptığım en başarılı teknik direktör” dedi

Jesus Fenerbahçe’ye ne getireceğini bilemeyen Ümit Eiken, “Bu durumda İsmail Kartal döneminde her teknik direktör bir soru işaretidir. İşte sizsiniz İsa’ya böyle bakılmalı. Çoğu Kötü durumlardan bahsedeceksek Ali Koç’un da kendine sorması gerekir, İsa’nın başına gelmemişti, yine bir karar vermesi gerekiyordu…İsmael Kartal artık bir alternatif değil. ”

ING Basketbol Premier Ligi’nde kıyasıya mücadele edilen Galatasaray-Anadolu-Efes yarı final serisinin 4. maçı bugün oynanacak. Finalistin belirleneceği seride sarı ve kırmızı takımlar, zorlu rakipleriyle “daha iyi ya da daha iyi” bir oyunda karşı karşıya gelecek. Aslanlar kazanırsa seriyi bağlayacak, kaybederse finalde adını duyuracak Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek.

Galatasaraynev – Anadolu Efes ne zaman, ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaraynev – Anadolu Efes maçı bu akşam Sinan Erdham Stadı’nda oynanacak ve maç 20:30’da başlayacak. Maçın canlı skoru Tivibu Spor 2’den renderbet canlı yayınlanacak ve haberimizde yer alacak.

alan avantajını kaybetmek

Galatasaray Neff, açılış maçında Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes’i 35 sayılık galibiyetle mağlup etti. Aslan önceki gün oynadıkları serinin 3. maçında kazanmaya çok yaklaşırken bitiremedi. Sarı-kırmızılılar, Anadolu Efes’e 71-64 kaybettikten sonra seride 2-1 geride kaldı ve saha avantajını kaybetti.

Pistioli, Galatasaray’da üst üste iki maç kaybetti

Teknik direktör Pistioli yönetimindeki performansıyla inanılmaz bir ivme yakalayan Galatasaray, yarı finale kadar hiçbir maç kaybetmedi ve 10 maçta 10 galibiyet aldı. Pistiolis’ten Cim Bom, Salı günü üst üste ikinci kez kaybetmeden önce Final Four yorgunluğunu yendiğinde 2. Maçtaki ilk mağlubiyetini kaybetti.

Bu Haberi Paylaşın