Akşener İyi Parti Grup toplantısında konuştu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında kürsüde sözü şiddet gören kadınlara bırakmıştı. O kadınların sesinden sonra konuşma yaptı.

Akşener: “Bütün müracatlarına takipsizlik verilebiliyorsa bu ülkede hukukta, adalette, hakimlerde, savcılarda bir sorun var demektir. Kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyeceksiniz diyen bir hakim, hala o görevi yapmayı sürdürüyorsa elbette Ezgi’ler şiddete uğramaya, iftira ve hakarete uğramaya devam edecektir. Bu bir zihniyet meselesidir.

Sayın Erdoğan biraz evvel bahsetti. Ayasofya açılmış, insanların bir itirazı yok. Ama oradan Cumhuriyetin kurucusuna ve silah arkadaşlarına, İstiklal Savaşını yapan, milleti ile birlikte yapan Gazi Mustafa Atatürk ve onun silah arkadaşlarına çemkirmeyi, şuur altına ortaya dökmeyi eğer bir marifet sayıyor, şuur altının ortaya çıkmasına engel olamıyorsa bu sinsile olarak devam eder, ve gelir Kocaeli’nde güçlü bir ailenin kızı olan, kendisi de avukat olan Ezgi’nin her türlü sopayı yemesine, tecavüze uğramasına, ailesine kurşun yağdırılmasına kadar gider bu iş.” dedi.

Bu Haberi Paylaşın