Akademide de iyi iş çıkardık diyebilirim

Bugün bir kez daha gördük ki gençliğimizden fayda görmeliyiz.”

“Maçtan önce futbolcu arkadaşlarımıza tatile pek gitmediğimizi söyledim”

Maçta gördükleri iki kırmızı kart sorulduğunda Valerian İsmail, şunları söyledi:

“Bu biraz zihniyetle alakalı. Beşiktaş’ız. Maçtan önce futbolcu arkadaşlarımıza tatilde olmadığımızı ve kulüp için oynamamız gerektiğini söyledim. Bu aşamada kulübü iyi temsil etmemiz gerektiğini söyledim. Önümüzdeki yıl da aynı şekilde devam etmeliyiz. Bugün iki kırmızı karttan sonra bunları yapmak kolay değil ama günün sonunda görmek istediğimiz şeyler bunlar.”

‘Rosier ilk sarı kartı görmemiş olabilir’

Rossier’in ikinci sarı kartında kırmızı kart görmemesiyle ilgili konuşan Valerian Ismail, “Bu maç sezonun maçı. Sakatlık sezonuydu. İkinci konu disiplin. Çok erken kırmızı kart gördük. kart tartışılır ve ikinci kartın yanlış olduğunu düşünüyorum.Futbolcularımız en azından ilk sarı kartı görmediler.Üçüncü sayı Her an rota değiştirebilecek seviyede bir takım.Bunları futbolcumuzla konuştuk arkadaşlar. Önümüzdeki ilelebet yıl daha güçlü, daha disiplinli, daha kaliteli bir Beşiktaş’ı, doğru zihniyet Hedefleriyle göreceksiniz.”

Alanya Spor Teknik Müdürü Felipe Mateos, Spottoto Premier Lig 37. haftadaki Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün arkadaşlarımız geldi ve Avrupa mücadelemizin farkındaydılar. Halen devam ediyor.”

Spor Toto Premier Lig’in 37. haftasında Alanyaspor, Gaziantepspor’u 3-0 mağlup etti. Alanya spor teknik direktörü Felipe Sanchez Mateos, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, “İki gün önce oynadığımız yarı finalden döndükten sonra buraya geldik. Bunu söylemek çok duygulu. Maalesef hiç vermediğimiz bir kararla sahalardan uzak kaldık.

Bu Haberi Paylaşın