37 puanla 33 sayı ile yeni bir rekora imza attı

Kırmızı-beyazlı ekip, önceki dokuz maçtaki yenilmezlik rekorunu kulüp tarihinde 14’e yükseltti ve ayrıca 8 deplasman maçında yenilmezlik rekorunu da bağladı.

30 maçta 51 puan

Fraport TAV Antalyasport, Nuri Şahin yönetiminde çıktığı 30 maçta 51 puanla bu kez ligin en uzun süredir yenilmeyen takımı olmayı başardı. Antalya Spor başladı, Shaheen ligde 30 kez forma giydi ve 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Yıldız oyuncu Nuri Şahin, ligin 8. haftasında Frankfurt Havalimanı’ndaki TAV Antalyasport’ta sezona teknik direktör Ersun Yanal ile devam etmek için göreve başladı ve futbolcu olarak başladığı sezonu başarıyla tamamladı.

Kupa başarısı

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda finalist olan Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon Nuri Şahin ile çeyrek finalde başarılı oldu. Shaheen ve ekibi, kupada oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanırken, çeyrek finalde Trabzonspor’a yenilerek yarışmadan elendi. Şahin’in takımı TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş’a penaltılarla yenildi ve kupayı alamadı.

Bir sonraki UEFA Premier Ligi Avrupa konuşma liginde oynama hakkını kazanan Başakşehir’de, ekolbet lig biter bitmez kadro yapılanması başladı. Başakşehir kulübü, Beşiktaş’tan kiraladığı Salih Uçan’a sosyal medya hesaplarından veda etti.

Başakşehir’in açıklaması şöyle:

Aradan bu yana turuncu-lacivertli formamızda başarılı bir şekilde forma giyen Saleh Ukan, kiralık sözleşmesini sonlandırdı.

Bu milli futbolcuya kulübümüz için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin geri kalanında başarılar dileriz.

VakıfBank, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde İtalyan ekibi Imoco Volley’i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Slovenya’nın başkenti Ljubljana’dan uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen Vakıf Bank’ın kaptanı açıklama yaptı.

Bu Haberi Paylaşın