30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Konser ve Işıklı Drone Gösterisi

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ve Dijital Gösterim Merkezlerinde Yaşatıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anıtkabir ziyareti ile başlayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabulü ile devam eden kutlamalar, resmi geçit töreninin ardından akşam da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde sürdü.

30 Ağustos saat 20:30’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Bando Komutanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ve Armoni Mızıkası Komutanlığı tarafından Zafer Bayramı’na özel bir konser gerçekleştirildi.

Konser, Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı Youtube kanalları ve sosyal medya hesapları ile televizyon kanallarından canlı olarak yayınlandı.

Büyük Zafer, 300 İHA ile Göklere Yazıldı.

Konserin ardından İletişim Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi üzerinde 300 insansız hava aracı (İHA) ile “30 Ağustos Zaferi” temalı bir ışık gösterisi gerçekleştirildi.

Türk milletinin Kurtuluş Savaşında ki kenetlenmesi, seferberliği, mücadelesi ve zaferini simgeleyen figürler, görsel bir anlatımla gökyüzüne yansıtıldı.

Dijital Gösterim Merkezlerinde 30 Ağustos Zaferi

İletişim Başkanlığının Bursa, Çanakkale, Samsun, Konya, Kayseri, Antalya ve Diyarbakır olmak üzere 7 ilde kurduğu Dijital Gösterim Merkezleri de “30 Ağustos Zaferi” temasıyla ziyaretçileri ağırladı.

Bu Haberi Paylaşın