11 ve 40 maçında oynadı ve bir noktada rakiplerinin ağlarını patlattı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu A Grubu erkek voleybol takımının Slovakya ile Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynayacaklarını izlemek için Elazığ’a geldi.Üniversite Rektörü Prof. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti. Müdür Prof.Dr. Göktaş ile bir süre sohbet eden Üstündağ, Elazığ’ı ve Fırat Üniversitesi’ni harika bulduğunu söyledi.

Toplantı sonunda Başkan Mehmet Akif Üstündağ ve Profesör Başkan birer konuşma yaptı. Doktora Okul müdürü Fahrettin Göktaş’a milli takım forması hediye edilirken. Doktora Göktaş, ziyaretlerinin anısına Başkan Üstündağ’a Fırat Üniversitesi logolu kupa takımı hediye etti.

Jimen açıklamayı basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltı toplantısında yaptı. Seçimi kazanacaklarına inandığını belirten Çimen, “Bu seçimi kazanacağımıza inancımız betcio tam, hiç şüphemiz yok. Ahmet Bey de arkadaşımızın projesini takip eden yönetim kurulunda. Bence Ahmed sandığa gittiğinde bizi seçecek.Birbirini devam ettiren yönetimleri matruşka yönetimleri olarak görürdük ve hesap sormaya geldiler.29 Mayıs seçimleri Rus matruşkasının sonu olacak Biz Beşiktaş’ın son umuduyuz, köprüden önceki son çıkış biziz.”

Fuat Çimen, yaptıkları anketlerde birinci olduklarını belirterek, “Beşiktaş’ta ikili seçimlere katılan 4-5 bin kişi istatistiği var. Meclis üyeleri arasında yapılan saha çalışması ve anketlerde ön saflardayız. büyük bir fark, bağlılık arttıkça iyilik bize dönüyor. O uyuyor. Meclis üyeleri durumdan memnunsa Ahmet Bey’e, memnun değillerse bize oy versinler. Şikayet ediyorsun, oy vermeye gelmiyorsun, o zaman şikayet etmeye hakkın yok. 29 Mayıs’ta Beşiktaş demokrasi şöleni yaşamalı. Son 40 yılın en kötü Beşiktaş istatistiklerine sahip yönetimden memnun olanlar bunu Ahmet Bey’e devretmeli.

Bu Haberi Paylaşın