KÜNYE

 

YAYIN SAHİBİ

AYDIN FM İLETİŞİM ORG. SAN. TİC. A.Ş

 

HABER EDİTÖRÜ

Selda Çalışkan – Orhan Durmaz

AVUKAT

Av.Serdar KEÇECİ

E-Posta:

haber66tr@gmail.com

HABER İHBAR

haber66tr@gmail.com

Sitemizi Google News’ten takip edebilirsiniz

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMMeFnAsw44-0Aw?oc=3&ceid=TR:tr

SİTE SPONSORU

Damla Danışmanlık | Damla İnsan Kaynakları

Sitemiz İLKE HABER AJANSI Üyesidir.

Tanıtım yazılarınız için lütfen bu linke tıklayın: Tanıtım Yazısı

Sitemizde yayınlanan fotoğraf ve haberler, okuyucu olarak rahatsız edici ise lütfen mail adresimizden (haber66tr@gmail.com) bizimle iletişime geçiniz. Bir çok fotoğraf ve haberler, abonesi olduğumuz haber ajanslarından temin edildiği için sitemizde otomatik olarak yayınlanmaktadır.

Sitemizde rahatsız edici olduğunu düşündüğünüz Fotoğraf ve haberler var ise, sitemiz uyar ve kaldır kuralları doğrultusunda faaliyet gösterdiği için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Advertorial Reklam hakkında;
İncelemiş olduğunuz haber tamamen tanıtım, bilgi ve fikir vermek amaçlıdır.
Haber detayında yer alan içerik, bilgi ve yönlendirilen linkler ile ilgili sorumluluk/yükümlülük tamamen reklam verene aittir.

 

DİĞER WEB SİTELERİNE BAĞLANTILAR

Hizmetimiz, üçüncü taraf web sitelerine veya haber66.com.tr.’e ait olmayan veya kontrol edilmeyen hizmetlere bağlantılar içerebilir.

haber66.com.tr., herhangi bir üçüncü şahıs web sitesi veya hizmetinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değildir ve sorumluluk kabul etmez. Bu tüzel kişilerden / bireylerden herhangi birinin veya onların web sitelerinin tekliflerini garanti etmiyoruz.

haber66.com.tr.’in bu tür içerik, mal veya hizmetlerin kullanımı veya bunlara güvenilmesinden kaynaklanan veya bunlarla bağlantılı olarak neden olunan veya ortaya çıktığı iddia edilen herhangi bir hasar veya kayıptan doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu veya yükümlü olmayacağını kabul edersiniz. Bu tür üçüncü taraf web siteleri veya hizmetlerinde veya bunlar aracılığıyla iletilen içeriklerde ki linklerden mesul değiliz.